GABRIEL BOUYS Afp
KOMENTAR REALOVE LEGENDE

‘Liverpool nema bolju momčad od Reala, a nisam iznenađen onime što radi Luka Modrić, evo i zašto...‘

Najavu velikog finala Lige prvaka zanimljiv je komentar dao legendarni Predrag Mijatović
Piše: SNObjavljeno: 18. svibanj 2022. 17:03

U razgovoru za 'El Larguero' na postaji Cadena Ser Mijatović je, između ostaloga, govorio i o Luki Modriću i Edenu Hazardu.

Na putu do velikog finala (28. svibnja protiv Liverpoola) Real Madrid je izbacio PSG, Chelsea i Manchester City iako su ih svi otpisali, a na putu do naslova stoji im još jedan engleski klub.

"Ne sjećam se da sam ikad gledao neku takvu utakmicu kao onu između Reala i Manchester Cityja. Energija tih igrača bila je nevjerojatna. Tako nešto na Bernabeuu nisam vidio", rekao je Mijatović.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

"Koja momčad u Europi ima 8 igrača sa 4 naslova u Ligi prvaka? Jako je teško postići ono što ima Real. Ne mislim da Liverpool ima bolju momčad. Nitko nema tako kompletnu momčad kao Real", dodao je bivši napadač Reala, danas 53-godišnjak.

Zanimljiv je komentar imao i o 36-godišnjem Luki Modriću.

"Modrić u nogama ima još nekoliko sezona. Nisam iznenađen vidjeti da radi to što radi na takvoj razini. Godine su prestale biti važne."

O Edenu Hazardu Mijatović je rekao:

"Volio bih da se Hazard priključi momčadi na pravi način. Nažalost, ne mislim da to može. S obzirom na godine i ozljede koje je imao, za njega je teško vratiti se."

Linker
25. travanj 2024 00:53