GABRIEL BOUYS Afp
LUKAV POTEZ

Inzaghi napravio show na presici: Talijan u potpunosti ignorirao pitanje za Edina Džeku

Novinari su nakon odgovora odustali s pitanjima na tu temu, odgovor će doznati na utakmici
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 09. lipanj 2023. 22:44

Trener Intera Simone Inzaghi svjestan je pritiska koji se nalazi pred njegovom momčadi, a isto tako i činjenice da nisu favorit u finalu, međutim, predaje u taboru Nerazzurra nema. Protiv Manchester Cityja za ‘klempavi trofej‘ Lige prvaka morat će dati svoj maksimum.

- Znamo kakvu utakmicu igramo. Čeka nas najbolja ekipa na svijetu, vrlo težak protivnik. Ali ne smijemo biti u strahu, nismo bez razloga u finalu, a to ćemo i dokazati - započeo je Inzaghi svoju presicu pa nastavio:

- Najbitniji će nam biti vezni red kojem moramo parirati, ali trebat će nam noge, glava i srce u finalu. Ovo će nam biti 57. utakmica u sezoni. Neke smo zasluženo izgubili, a u nekima zasluženo slavili. Imamo priliku upisati se u povijesti napraviti ono što je Inter postigao 2010. godine, osvojiti Ligu prvaka...

Kako zaustaviti Haalanda? Pitali su novinari.

- Znamo koliko je on opasan. Pripremili smo recept kojim bismo ga mogli zaustaviti, ali cijela ekipa morati obratiti pažnju i na ostale igrače. City se izvrsno brani i izvrsno napada, ali mi moramo igrati našu igru - podvukao je 47-godišnjak koji je za kraj na lukav način preskočio pitanje koje se ticalo bosanskohercegovačkog napadača. Naime, novinare je zanimalo hoće li od prve minute uz Lautara Martineza startati Edin Džeko ili Romelu Lukaku?

- Danas je posljednji trening, a Mhitarjan pokazuje pozitivne znakove i odlučit ću hoću li ga koristiti od početka ili ga ubaciti tijekom utakmice - u potpunosti je ignorirao pitanje nakon čega su novinari odustali od namjere da saznaju ime centarfora za susret.

Linker
05. svibanj 2024 11:02