GABRIEL BOUYS Afp
JOŠ MALO PROBLEMA

Ima li kraja mukama za Real? Dva dana prije uzvrata u Londonu Zidane saznao novu lošu vijest

Tko će igrati uz Modrića i društvo na najvažnijoj utakmici sezone za kraljevski klub?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2021. 15:00

Muku muči u završnici sezone madridski Real s ozljedama i izostancima redom bitnih igrača za dvoboje koji znače trofeje. Dva dana uoči uzvratnog ogleda polufinala Lige prvaka protiv Chelseaja u Londonu, liječnička služba kraljevskog kluba priopćila je francuskom treneru da neće moći računati na Raphaela Varanea.

Zidaneov sunarodnjak i francuski reprezentativni stoper ima problema s aduktorom, a njegov će oporavak biti monitoriran od strane kluba pa postoji još minimalna, ali zaista minimalna šansa da bude u stanju barem sjesti na klupu za pričuve. Za Real sasvim sigurno neće nastupiti Lucas Vazquez i Dani Carvajal, a pod velikim su upitnikom Ferland Mendy i Sergio Ramos. Obojica treniraju, no daleko su od stopostotne spremnosti.

Varane je morao izaći na utakmici prošlog prvenstvenog kola protiv Osasune, a već se tada vidjelo da će teško biti spreman za nastavak napora koji su ove sezone brutalni, kad je riječ o Realu. Luka Modrić bi nakon bolova u leđima trebao biti u redu pa bismo tako mogli vidjeti ogled dvojice suigrača iz reprezentacije, Modrića i Matea Kovačića.

Uzvrat polufinala LP između Chelseaja i Reala igra se u srijedu od 21 sat na londonskom stadionu Stamford Bridge.

Linker
25. travanj 2024 00:34