Instagram
NA PONOS CIJELE HRVATSKE

FOTO:Pogledajte kakvom je fotkom Modrić iznenadio Kovačića i dobio dirljiv odgovor! ‘Brate moj najdraži‘

Modrić je na Instagramu jučer kasno navečer objavio posebnu čestitku za ‘brata Kovačića‘...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2021. 10:25

Mateo Kovačić po prvi bi put u karijeri mogao igrati veliki finale Lige prvaka, a to je saznao par sati prije svog rođendana. Naime, Kova je jučer, dan nakon velike pobjede Chelseaja nad Realom proslavio 27. rođendan, i sigurno će ga zapamtiti, iako zbog ozljede nije zaigrao na Stamford Bridgeu.

Chelsea je u Londonu potpuno nadigrao Kraljeve (2:0) i zasluženo s ukupnih 3:1 u dvije utakmice izborio veliki finale protiv Manchester Cityja u Istanbulu 29. svibnja.

Za Chelsea će to biti treće finale (ima jedan naslov iz 2012. godine), ali za Kovu prvo, ako se prema najavama oporavi od ozljede mišića. Naime, Hrvat u Realovom povijesnom osvajanju tri uzastopna naslova nije sudjelovao niti jednom odigranom minutom. Tek je u trećem velikom finalu sjedio na klupi, u prva dva niti to.

Zato su ovo za njega veliki dani, posebno što je na drugoj strani u polufinalu bio njegov bivši klub i jedan od najboljih prijatelja Luka Modrić.

Motor Reala odigrao je ponovno svih 90 minuta, bio jedan od boljih u gostujućoj momčadi, a nije zaboravio ni svoga 'brata'.

Modrić je na Instagramu jučer kasno navečer objavio posebnu čestitku za 'brata Kovačića', i odmah dobio dirljiv odgovor.

"Sretan rođendan brate moj! Nek' si mi živ i zdrav! Happy birthday little bro! Love u", stoji u Lukinoj objavi, a Mateo je odmah odgovorio: "Hvala brate moj najdraži"

Linker
18. travanj 2024 16:17