Luis Enrique

 FRANCK FIFE Afp
PSG SLAVI VELIKI PREOKRET

Enrique: ‘Nisu nam se ni približili. Ostaje li Mbappé u klubu? Čekamo da se gospodin oglasi...‘

‘Kao da smo u sudnici, a ja sam samo jedan od svjedoka koji čeka svjedočenje‘
Piše: SNObjavljeno: 17. travanj 2024. 07:28

PSG je velikim preokretom izborio polufinale Lige prvaka. Iako su u prvom susretu izgubili s 3:2, a u uzvratu je Barca rano povela i tako povećala svoju prednost, pariški je sastav na kraju slavio s 4:1 i tako se plasirao u polufinale.

Nakon utakmice pred novinare je stao i trener Luis Enrique. Osim što se osvrnuo na čudesan prolaz u Europi, progovorio je i u uvijek aktualnoj temi - odlasku Kyliana Mbappéa iz kluba.

- Sjajno smo počeli utakmicu. Znali smo da će ovo biti susret s puno golova i bili smo spremni na to da primimo koji gol. Nisu nam se ni približili, ali im je spektakularna akcija Yamala donijela gol. Igrali smo dobro cijelu utakmicu, a suđenje neću komentirati - rekao je Enrique, a nije moglo proći ni bez pitanja o Mbappéu:

- Ostaje li Mbappé u klubu? Svi čekamo da se gospodin Kylian Mbappé oglasi, a onda će svi uključeni dati svoja mišljenja. Moram ostati miran dok svi kažu svoje. Kao da smo u sudnici, a ja sam samo jedan od svjedoka koji čeka svjedočenje - rekao je Enrique za Movistar.

Linker
17. travanj 2024 07:30