ODD ANDERSEN Afp
IMA NEKA TAJNA VEZA

Ancelotti otkrio zašto ga je uoči međusobnog okršaja posjetio Nenad Bjelica: ‘Bit će to zabavno‘

‘Uživali smo razgovarajući o nogometu. Drago mi je što ponovno radi‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 11. prosinac 2023. 21:04

Carlo Ancelotti i Nenad Bjelica prvi puta će voditi momčad jedan protiv drugoga u ogledu Union Berlina i Reala, no poznaju se od ranije. Bjelica je, naime, prije nekoliko godina posjetio Ancelottija u Italiji te pratio njegov trening.

- Došao je kako bi pogledao jedan trening. Dobro smo se proveli. Uživali smo razgovarajući o nogometu. Drago mi je što ponovno radi - izjavio je Ancelotti u obraćanju medijima uoči posljednjeg kola Lige prvaka.

Najavio je i kako njegovu momčad očekuje drugačija utakmica od one koju su dobili na Santiago Bernabeu (1:0).

- Promijenili su se sustav i strategija. Igrat će ofenzivnije nego na Santiagu Bernabeuu. Svaki trener ima svoje ideje, u nogometu nema tajni. Bit će zabavna utakmica - odgovorio je Ancelotti.

image

Carlo Ancelotti u Berlinu

ODD ANDERSEN Afp

Trener Reala upitan je i bi li se kao trenerska legenda trebao umiroviti u Realu, no on je fokus u odgovoru stavio na senatore u svojoj momčadi.

- Nisam legenda, ja sam samo trener. Igrači s fantastičnim karijerama su legende, oni moraju ovdje završiti karijeru.... Igrači biraju što žele radi, te legende poput Kroosa, Modrića, Nacha... Zaslužili su mogućnost birati što će raditi u budućnosti - poručio je Ancelotti.

Linker
10. svibanj 2024 01:26