FRANCK FIFE Afp
ZVJEZDANI TRENUCI

A sada debi u Ligi prvaka: Igora Tudora u Londonu čeka njegov veliki prijatelj, ali i trenerski mentor!

Navijači su ga dočekali salvama zvižduka. Sada mu svi plješću: ‘To se može brzo promijeniti...‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. rujan 2022. 20:26

Olympique Marseille pod vodstvom Igora Tudora igra sve bolji nogomet. Sinoć je upisao još jednu pobjedu protiv Auxerrea (2:0). OM Ima pet pobjeda i remi u šest kola, sve to zahvaljujući izvrsnom radu Igora Tudora, koji je dočekan sa žestokim zvižducima na prvenstvenoj premijeri na Vélodromeu.

Pobjeda nad Auxerreom Marseilleu donosi i dobar zamah prije Ligu prvaka. U srijedu OM gostuje kod Tottenhama, a Igoru Tudoru to će biti trenerska premijera u najelitnijem europskom natjecanju.

Tudora su novinari nakon nove pobjede odmah podsjetili na zvižduke navijača s kojima je bio dočekan, te sjeća li ih se uopće.

"Čini li se daleko? Budite oprezni, to se može brzo promijeniti", poručio je Tudor s velikim smiješkom na licu. "Znamo za veliku strast naših navijača, mnogi ljudi nas podržavaju. Nastavit ćemo raditi."

Potom je zaključio:

"Sviđa mi se što smo ofenzivni, što pritišćemo protivnika. Za mene se navijači moraju zabavljati gledajući nogomet, uvijek tako razmišljam. Bili smo u četvrtoj jakosnoj skupini na ždrijebu Lige prvaka, ali želimo ostaviti dobar dojam. Utakmica s Tottenhamom dolazi u trenutku kada su igrači u dobroj formi. Liga prvaka je fantastično natjecanje."

Tamo ga čeka njegov veliki prijatelj, te trenerski mentor Antonio Conte...

image

Antonio Conte

GLYN KIRK Afp

Linker
24. travanj 2024 14:53