JURE MAKOVEC Afp
MAJSTOR ZANATA

VIDEO: Prolazi kao Ibra, zabija kao Messi. Pogledajte sjajan hat-trick slovenskog ‘killera‘

Benjamin Šeško zabio je sve golove u pobjedi Slovenije nad Kazahstanom
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2024. 08:18

Dok su Vatreni već godinama, nakon odlaska Marija Mandžukića, u potrazi za vrhunskom klasičnom špicom, naši susjedi Slovenci taj su problem riješili. Oni imaju napadača za narednih 10+ godina ako ga zaobiđu teže ozljede, naravno riječ je o Benjaminu Šešku.

Slovenski "killer" utrpao je hat-trick u 3:0 pobjedi Zmajčeka nad Kazahstanom u drugom kolu Lige nacija B. Šeško je trima novim zgodicima došao do brojke od 17 golova u dresu nacionalne vrste, više je to primjerice nego što su Petković (11) i Budimir (3) zajedno zabili u dresu Vatrenih. A tek je nedavno proslavio 21. rođendan...

image
JURE MAKOVEC Afp

Prvi od ta tri pogotka bio je prava magija. Šeško je primio loptu daleko od suparničkog gola, nanizao četiri braniča u stilu Zlatana Ibrahimovića, a potom samo potkopao preko vratara, što je pak "modus operandi" Lea Messija u takvim situacijama.

Samo pet minuta kasnije Šeško je bio prvi na odbijancu, golman mu je obranio pokušaj glavom, ali Slovenac je opet prvi na lopti i zakucava u mrežu. Za treći, tj. kompletiranje hat-tricka bio mu je potreban samo jedan udarac glavom, dočekao je loptu nakon kornera na drugoj stativi i mirno pospremio u mrežu.

Hat-trick sjajnog Benjamina Šeška pogledajte OVDJE.

Linker
10. rujan 2024 08:19