MARCEL TER BALS/DEFODI IMAGES/SH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Marcel Ter Bals/defodi Images/sh/shutterstock Editorial/profimedia
DALI SI ODUŠKA

VIDEO Navijači BiH napravili ludnicu: Pogledajte kako su već u prvoj minuti ‘zapalili‘ stadion u Eindhovenu

Zbog spomenutog će incidenta na adresu Nogometnog saveza BiH zasigurno stići i izdašna kazna od Uefe
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2024. 21:56

Nizozemska i BiH u Eindhovenu su odigrali uzbudljivu utakmicu prvog kola Lige nacija. Domaćine je u 13. minuti u vodstvo doveo Joshua Zirkzee, za ‘Zmajeve‘ je u 27. izjednačio Ermedin Demirović, da bi Tijjani Reijnders u drugoj minuti sudačkog dodatka ‘Oranje‘ ponovno doveo u prednost. Cody Gakpo u 56. je povisio na 3:1, a samo jedan pogodak zaostatka u 73. je vratio Edin Džeko. Ipak, domaćini do kraja novim dvama pogotcima, Wouta Weghorsta i Xavija Simonsa, dolaze do konačnih 5:2.

Navijači na stadionu, pak, na uzbuđenje nisu morali dugo čekati, s obzirom da se za to, već u prvoj minuti susreta, pobrinula gostujuća skupina navijača. Nakon prvog sučevog zvižduka najvatrenije bh. pristalice napravile su pravi ‘pyro show‘, zapalili su više desetaka baklja i gostujući sektor ‘obojili‘ u crveno. Nijedna baklja, srećom, nije završila na travnjaku, stoga nije došlo ni do prekida utakmice.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

image
HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Hollandse Hoogte/shutterstock Editorial/profimedia

Podržati ‘Zmajeve‘ inače je, prema nekim procjenama, došlo oko 10.000 navijača, a zbog spomenutog će incidenta na adresu Nogometnog saveza BiH zasigurno stići i izdašna kazna od Uefe, koja ovakve slučajeve strogo kažnjava; najbolje su to na svojoj koži osjetili i hrvatski navijači na nedavnom Euru u Njemačkoj.

Linker
07. rujan 2024 22:44