DAMIR KRAJAC Cropix
SVI SU BILI ZBUNJENI

Ponajbolji Vatreni u Varšavi: ‘Gledam Budimira kako ide sam na gol, okrenem se, a sudac vadi crveni...‘

‘Moj gol? Bio sam sretan, nisam iskreno ni znao što da radim od sreće‘, priča Sučić
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2024. 23:17

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je 3:3 s Poljskom u napetom susretu Lige nacija punom preokreta koji je završio i vrlo sumnjivim isključenjem Dominika Livakovića.

Svoj komentar je za kamere Nove TV dao jedan od najboljih igrača Hrvatske, Petar Sučić.

- Na kraju možemo reći da je rezultat realan, a možemo reći i da nije. Ušli smo loše u utakmicu, primili gol, na kraju se vratili s tri gola i imali utakmicu pod kontrolom. Do poluvremena smo primili još jedan gol, ali bili smo u nastavku stabilni. No, na kraju je bilo 3:3. Zadnjih 20 minuta smo igrali i s igračem manje i možemo biti zadovoljni bodom - rekao je Sučić pa dodao:

image
SERGEI GAPON Afp

- Nisam ni vidio isključenje Livakovića, gledao sam Budimira koji je išao sam na gol i okrenuo se i vidio da sudac vadi crveni. Livi kaže da ga je u produžetku izbijanja lopte pokupio. Ne znam, moram vidjeti na kameri. Moj gol? Bio sam sretan zbog tog gola, nisam iskreno ni znao što da radim od sreće. Bio bih još sretniji da smo pobijedili, ali ne mogu lagati, i ovako sam sretan zbog tog gola - komentirao je Sučić.

Njegov suigrač iz maksimirskog kluba, Martin Baturina ovako je vidio utakmicu.

- Jako teška utakmica. Imali smo 3:1, žao mi je što je završilo neodlučeno, ali moglo je biti i gore. Sve je otvoreno u našoj skupini Lige nacija, idemo se sad potući u ove dvije preostale utakmice. Hvala izborniku što mi je dao šansu, hvala Petru što mi jer dodao za moj prvijenac, malo me iznenadio s tom loptom.

Linker
15. listopad 2024 23:22