Luka Modrić

 DUJE KLARIC Cropix
‘OSTANI TU‘

Modriću stiže poziv kojeg neće moći odbiti! Evo detalja velike akcije koja se sprema za kapetana Vatrenih

Akcija koju pripremaju putem Instagrama već je u prvih sat vremena skupila more ‘lajkova‘
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 17. lipanj 2023. 15:47

U kockicama je debitirao prije 17 godina, Zlatko Kranjčar dao mu je 84 minute prijateljskog dvoboja s Argentinom. Otad je upisao još 164 nastupa za reprezentaciju Hrvatske, s Real Madridom popeo se na svjetski vrh, pa i postao najbolji igrač svijeta. Također i osvajač svjetskog srebra i bronce, a nadamo se i zlata Lige nacija. I nije dosta, svi i dalje žele gledati Luku Modrića u nacionalnom dresu.

Samo naš ‘Maestro‘ zna koja će mu reprezentativna utakmica biti posljednja. Mnogi se pribojavaju da bi to mogla biti upravo ova sa Španjolcima u nedjelju, a neki od njih žele na bilo koji mogući način spriječiti takav scenarij. Tako je popularna Instagram stranica ‘Volim Hrvatsku‘, koja broji 265 tisuća pratitelja, objavila akciju kojom kapetana Vatrenih žele potaknuti da ostane u redovima reprezentacije do Europskog prvenstva u Njemačkoj zakazanog 2024. godine. Potiču navijače koji će se u nedjelju naći na De Kuipu da u simboličnoj minuti zapjevaju Luki stihove Mate Miše Kovača.

"Važna obavijest! Poruka za sve koji sutra dolaze na stadion. Radimo povijesni spektakl, svi u jedan glas i dijelite dalje. Idemo iskoristiti ovoliki broj ljudi na profilu i pokrenuti akciju: Svi u desetoj minuti krenite pjevati ove stihove: ‘Ostani tu, tu je tvoja mati, ostani tu, još će sunce sjati, ostani tu, snove čuvaj samo za nju, ostani tu". ZA LUKU", stoji u Instagram objavi spomenute stranice uz emotikon srca.

Na De Kuipu se u nedjelju očekuje ogroman broj hrvatskih navijača, o čemu smo pisali ovdje, tako da bi se, ostvare li se zamisli ove akcije, Rotterdamom mogli oriti popularni stihovi, posvećeni igraču bez kojeg Hrvatska ne želi zamišljati svoju budućnost, iako će u rujnu napuniti 38 godina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. rujan 2024 17:38