JOHN THYS Afp
‘NAVODNO IMATE 37 GODINA‘

Modrić ostavio Nizozemce u šoku, nisu mogli vjerovati što su vidjeli: ‘Luka, dajte mi malo vašu putovnicu‘

Luka je u 37. godini odradio 120 minuta utakmice koja iziskuje velike napore
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 15. lipanj 2023. 08:50

Još jednu maestralnu utakmicu u dresu hrvatske reprezentacije odigrao je Luka Modrić. Cijeli svijet pršti hvalospjevima jutro nakon velike 4:2 pobjede nad Nizozemskom u Rotterdamu, a jedni od prvih koji su se imali priliku nakloniti jednoj takvoj nogometnoj veličini bili su nizozemski novinari.

Luka je u 37. godini života odradio 120 minuta utakmice jakog tempa koja iziskuje velike fizičke napore, te je time ostavio u čudu kolege iz Nizozemske koje nisu mogle vjerovati kolike kapacitete ima naš kapetan.

Nakon utakmice Modrić je dao izjavu za nizozemsku državnu televiziju NOS, gdje ga je nakon kratke analize novinar pitao čuveno pitanje.

- Dajte mi, molim vas, da provjerim vašu putovnicu. Zato što je nevjerojatno da navodno imate 37 godina i ovako igrate i trčite sve do 119. minute!

Uz smijeh na licu dobro raspoloženi Modrić odgovorio je novinaru.

- Nema problema, ako želite, pokazat ću vam je nakon intervjua. Da, moja putovnica pokazuje da sam star toliko koliko ste rekli. Što da kažem? Navijači mi daju toliko ljubavi i poštovanja da je to nevjerojatno i zato mi je i u ovoj dobi užitak igrati – rekao je Luka.

Luka je svojoj velikoj partiji pridodao i pogodak iz jedanaesterca kojim je postavio konačni 4:2 rezultat za Hrvatsku. Vatreni sada čekaju pobjednika susreta Španjolske i Italije, nakon kojeg će saznati protivnika s kojim će se u nedjelju boriti za naslov prvaka Lige nacija.

Linker
10. svibanj 2024 15:23