Petar Sučić

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NOSIT ĆE ‘TURBAN‘

Dinamov veznjak ‘zakrpan‘ za okupljanje Vatrenih, stigao je s četiri šava na glavi

Dinamov veznjak u nedjelju je na gostovanju protiv Varaždina pretrpio ozljedu glave
Piše: Davorin Olivar, SNObjavljeno: 07. listopad 2024. 16:36

Petar Sučić stigao je na reprezentativno okupljanje s četiri šava na glavi, te će u nadolazećim utakmicama Vatrenih na glavi nositi "turban". Dinamov veznjak u nedjelju je na gostovanju protiv Varaždina pretrpio ozljedu glave nakon duela s Leonom Belcarom, te je posljedično morao napustiti igru u 90. minuti utakmice.

Podsjetimo, Sučić je svoj debi u dresu hrvatske ostvario u reprezentativnom ciklusu u rujnu, kada je prvo ušao s klupe u utakmici protiv Portugala, dok je tri dana kasnije protiv Poljaka krenuo od prve minute.

image

Petar Sučić, Josip Šutalo

DAMIR KRAJAC Cropix

Dinamo ga do utakmice s Lokomotivom nije imao na raspolaganju sve od derbija s Hajdukom, pa je tako Sučić preskočio oko dva tjedna nogometa, tj. Dinamove "debakl utakmice" protiv Bayerna i Slaven Belupa, kao i kup utakmicu protiv Banjola.

Protiv Lokomotive je dobio zadnjih pola sata prije punog povratka u ogledu protiv Monaca, gdje je pogotkom i generalno sjajnom partijom pokazao zašto izbornik Dalić računa na njega. U svakom slučaju, uz mogući izostanak Kovačića važno je da će Sučić biti spreman za nadolazeće utakmice...

Linker
07. listopad 2024 17:17