DAMIEN MEYER Afp
GOL, PA TEŠKA OZLJEDA

VIDEO: Užasne scene! Suigrač Lovre Majera strahovito nastradao i uz vriskove napustio teren

Martin Terrier najbolji je strijelac Stade Rennesa u dosadašnjem dijelu sezone
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 02. siječanj 2023. 22:10

Katastrofalne scene stižu nam iz Francuske. Martin Terrier, glavni napadač Stade Rennesa i suigrač hrvatskog reprezentativca Lovre Majera, doživio je po svemu sudeći izrazito tešku povredu koljena. Terrier je već u petoj minuti zabio za vodstvo protiv Nice, ali u 36. doživio je strašnu ozljedu koja će ga sigurno na duže vrijeme odvojiti s travnjaka.

Terrier je nakon jednog duela nezgodno doskočio na travnjak, na snimci se može vidjeti kako mu je "propalo" koljeno, a onda je krenula prava agonija. Napadač se uz bolan izraz lica okretao po terenu, a u live prijenosu mogli su se čuti teško probavljivi vriskovi. Terrier je proživljavao pravu agoniju prije nego su ga klupski liječnici na nosilima izveli s terena.

>>>>>>>> TEŠKU OZLJEDU MARTINA TERRIERA POGLEDAJTE OVDJE<<<<<<<<<<

U francuskim medijima još nema informacija o težini povrede, ali sudeći po Terrierovoj reakciji, ozljeda je teže prirode i za vjerovati je da duže vrijeme pauzirati. U ovoj sezoni dosad je upisao najviše golova u redovima Rennesa (8), stoga neće biti lako zamijeniti takvog napadača.

image

Ozljeda Martina Terriera

DAMIEN MEYER Afp

Kasnije je Ross Barkley (21.) zabio za izjednačenje perfektnim udarcem s distance, pa su Majer i društvo na predah otišli s rezultatom 1:1 na semaforu Roazhon Parka.

image
DAMIEN MEYER Afp

Činilo se da će utakmica završiti remijem, ali u 89. minuti je Rennes izveo lijepu akciju koja je završila pogotkom. Lucidno je asistirao Tait, a jednako lijepo je loptu u mrežu plasirao Bourigeaud za konačnih 2:1.

Deseta je to, jubilarna ligaška pobjeda ove sezone za Rennes koji se popeo na četvrto mjesto ljestvice, Također, Rennes je na svom stadionu pobijedio Nicu nakon dugih sedam godina.

Linker
01. srpanj 2024 00:20