CHARLY TRIBALLEAU Afp
HIT PRVENSTVA

VIDEO Tudorova momčad nastavlja gaziti: Sudac svirao zaleđe, ali VAR stao uz Marseille za potpuni preokret

Hrvatski stručnjak na klupi francuskog prvoligaša radi odličan posao
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. veljača 2023. 22:37

Marseille Igora Tudora nastavlja sa sjajnim igrama. U tijeku je dramatična utakmica u Toulouseu, u kojoj je Tudorova momčad na poluvremenu gubila 1:0. premda je bila bolja i stalno napadala, ali je promašila nekoliko šansi za golove.

PRVI GOL ZA VODSTO TOULUSEA POGLEDAJTE OVDJE.

Međutim, početkom nastavka sve se okrenulo. Najprije je Mbemba u 52. minuti zabio lijep gol pod prečku, da bi samo sedam minuta kasnije Under zabio sjajna gol za 2:1. Pomoćni sudac mahao je zaleđe kod tog gola, ali je VAR ovaj put bio na strani gostiju - pogodak je bio regularan.

GOL MBEMBE ZA IZJEDNAČENJE POGLEDAJTE OVDJE.

UNDEROV POGODAK ZA PREOKRET MARSEILLEA POGLEDAJTE OVDJE.

Kada je Tavares u 79. minuti zabio za 3:1, navijači Marseillea već su počeli slaviti pobjedu. Nitko na stadionu ne vidi kako bi to Toulouse mogao promijeniti.

TAVARESOV GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Da ne bude baš sve bez stresa za Tudora i društvo pobrinuo se Ado Onaiwu koji u 87. minuti zabija za 2:3 i vraća nadu domaćinu.

DRUGI GOL TOULOUSEA POGLEDAJTE OVDJE.

Marseille doista igra odlično, te puca od snage i samopouzdanja, a već za vikend čeka ga velika utakmica, u Marseille dolazi PSG. Tudorova ekipa se ovom pobjedom vratila na drugo mjesto u prvenstvu, sa samo pet bodova manje od Parižana. Kakva će to ludnica u subotu biti u Marseilleu...

Linker
25. rujan 2024 06:29