Lyon navijači

 SCREENSHOT YOUTUBE
OČITALI IM LEKCIJU

VIDEO Bijesni navijači postrojili igrače slavnog kluba: ‘Predavanje‘ slušao i Hrvat, neki su bili na rubu suza

‘Nosite dres Lyona, nosili su ga i drugi prije vas i slavili, nemate ga pravo prljati‘
Piše: SNObjavljeno: 04. rujan 2023. 11:42

Nogometaši PSG-a u posljednjoj su utakmici 4. kola francuske Ligue 1 uvjerljivo slavili s 4-1 na gostovanju u Lyonu te gurnuli domaću momčad na dno prvenstvene ljestvice. Gosti su sva četiri pogotka postigli u prvom poluvremenu. Kylian Mbappé je načeo mrežu domaće momčadi u 4. minuti iz kaznenog udarca.

Uslijedili su pogoci Achrafa Hakimija (20) i Marca Asensija (38), da bi Mbappé svojim drugim pogotkom, ovoga puta iz igre, na kraju prvog dijela (45+1) doveo PSG do 4-0. Loš dojam iz prvog poluvremena domaći su uspjeli samo ublažiti pogotkom Tolissa iz kaznenog udarca u 74. minuti.

Osim poraza domaće momčadi treba posebno izdvojiti i scene koje su se događale po samom završetku susreta. Naime, navijači Lyona nisu imali više strpljenja za svoje ‘ljubimce‘ te su ih odlučili postrojiti. Igrači su došli pred tribinu kada je vođa ultrasa počeo držati govor.

Obraćanje navijača pogledajte OVDJE!

- Skini ruku s usta! Nekima od vas igrača ​za ovu sezonu, upućena je poruka, posebno onima koji žele biti vođe u svlačionici, a ona je jasna. Ako želite biti vođe više nemate pravo šutjeti. Nosite dres Lyona, nosili su ga i drugi prije vas i slavili, nemate ga pravo prljati - grmio je gazda Lyonovih ultrasa s tribine.

Igrači, među kojima je bio i naš Duje Ćaleta-Car, sve su mirno slušali i klimali glavom, a dio njih bio je i na rubu suza, to se posebno odnosi na vratara Anthonyja Lopesa.

Lyon je trenutačno zakucan na samo dno prvenstvene ljestvice što je daleko od reputacije koja je godinama pratila slavni klub.

Linker
03. svibanj 2024 05:04