Zinedine Zidane 

 CLEMENT MAHOUDEAU Afp
TO BI GLASNO ODJEKNULO

Veliki zaokret u ‘slučaju Zidane‘: Legendarni Francuz nakon godine dana pauze preuzima velikana?!

Legendarni Francuz Zinedine Zidane ipak bi se mogao vratiti treniranju i to več ovoga ljeta
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2022. 06:11

Novinar Daniel Riolo, koji je izvjestio o zaokretu u 'slučaju Mbappe' i njegovom produljenju s PSG-om umjesto potpisa za madridski Real, kao i prije svih najavio dolazak Lionela Messija u Pariz, sada je lansirao vijest da bi Zidane trebao preuzeti trenersku klupu PSG-a.

Zidanea se medijski najčešće dovodilo u kontekst preuzimanja izborničke klupe Francuske nakon SP-a u Kataru, ali njegovo se ime sada zakotrljalo u kontekstu preuzimanja PSG-a od Mauricija Pochettina. Riolo je u svom programu 'After RMC' naveo da će upravo Zidane biti taj koji će preuzeti kormilo aktualnog francuskog prvaka.

Ranije se Zidane također spominjao kao jedna od mogućih opcija za klupu PSG-a, ali su RMC Sport, Telefoot i Le Parisien prije par tjedana naveli da legendarni 'Zizou' to ne želi jer mu je prioritet preuzimanje izborničke funkcije 'Tricolora'.

Zidane je bez posla od svibnja 2021. godine kada je napustio klupu Real Madrida po drugi put, a prema svemu sudeći čini se da su dani Mauricija Pochettina na klupi PSG-a odbrojani. Može li predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi nagovoriti Zidanea na dolazak?

Linker
23. travanj 2024 17:50