XPB IMAGES LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
POVRATAK NA KLUPU?

Španjolci otkrivaju: Zidane odbio ponudu bivšeg prvaka Europe, ali jedna stvar mogla bi izazvati preokret

Ovih je dana na adresu legendarnog Zizoua stigla ponuda iz njegovog rodnog grada
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2023. 06:32

Gennaro Gattuso potvrđen je kao novi trener francuskog prvoligaša Marseillea, ali sve je moglo biti drugačije da je prije nekoliko dana ponudu iz svog rodnog grada prihvatio legendarni Zinedine Zidane.

Proslavljeni veznjak i bivši trener Real Madrida je prema saznanjima Mundo Deportiva odbio priliku da zasjedne na užarenu klupu bivšeg prvaka Europe jer ga "nije uvjerio projekt kluba kojim predsjeda Pablo Longoria".

Isti izvor navodi da bi budućnost ipak mogla donijeti jedan potpuno drugačiji odgovor iz usta velikog Zizoua.

Naime, stignu li u Marseille saudijska ulaganja, stvari bi se mogle promijeniti. Mohammed bin Salman, prijestolonasljednik Saudijske Arabije i vlasnik engleskog premierligaša Newcastlea jedan je od potencijalnih investitora koji se spominju u ovoj priči, a navodno je i član saudijske kraljevske obitelji Al Waleed također zainteresiran za francuski klub.

"Tek bi pod novim vlasništvom Zidane razmišljao o dolasku u klub".

Mundo Deportivo u istom tekstu ne isključuje ni mogućnost Zidaneovog povratka u Real Madrid, ali ipak se ističe da je prvi favoriti za nasljednika Carla Ancelottija, napusti li Talijan Kraljeve, legendarni Španjolac i trener Bayer Leverkusena Xabi Alonso.

Linker
27. travanj 2024 17:46