Galtier je osvojio francusko prvenstvo, ali to mu nije dovoljno

 ALAIN JOCARD Afp
NOVE PROMJENE

PSG već ima trenera za novu sezonu, pomoćnik će mu biti legenda francuskog nogometa

Christophe Galtier nije zadovoljio na klupi PSG-a
Piše: SNObjavljeno: 04. lipanj 2023. 17:14

Julian Nagelsmann je dobio otkaz u Bayernu prije manje od dva i pol mjeseca, a već praktično ima novi posao. Naime, francuski portal Foot Mercato donosi, a ugledni L‘Equipe prenosi kako je PSG odlučio kako će upravo 35.godišnji Nijemac bude nasljednik Christophea Galtiera na klupi Parižana.

U PSG-u nisu zadovoljni kako je Galtier vodio momčad ove sezone, a s obzirom na razne probleme koje klub ima s najvećim zvijezdama, Kylianom Mbappéom, Lionelom Messijem i Neymarom, katarski vlasnici kluba žele u novu sezonu krenuti s novim trenerom. Izbor je pao na Nagelsmanna koji je prije angažmana u Bayernu slovio kao jedan od najtalentiranijih trenera na svijetu, a iako je s Bavarcima mogao napraviti bolji posao, i dalje za njega itekako ima mjesta u najvećim europskim klubovima.

Francuski mediji tvrde kako je već odlučeno i tko će biti Nagelsmannom pomoćnik, ali i potencijalni nasljednik. To bi trebao biti Thierry Henry, legendarni nogometaš koji se posvetio trenerskoj karijeri, ali ne s pretjeranim uspjehom. Do sada je samostalno vodio Monaco i Montreal Impact, a bio je i pomoćni trener u belgijskoj reprezentaciji.

Linker
28. travanj 2024 04:51