Emmanuel Petit sa suprugom

 Screenshot
Brutalan napad na prvaka

‘Odlazi iz kluba, ovo je uvreda za cijeli nogomet! To i nije klub, tu nikad nitko nije napredovao‘

‘To ustvari i nije klub, nego dom za prijevremeni odlazak u mirovinu, čak i ako imaš 20 godina‘.
Piše: SNObjavljeno: 04. travanj 2023. 09:26

Bivši francuski nogometni reprezentativac Emmanuel Petit žestoko se obrušio na navijače PSG-a zbog zviždanja Leu Messiju tijekom nedjeljne utakmice s Lyonom. Najbolji nogometaš svih vremena po prvi put je doživio da mu prilikom izlaska na travnjak i predstavljanja zviždi govoto cijeli Park prinčeva, a to je za Petita bila kap koja je prelila čašu.

U jakom odgovoru navijačima, kojima se očito ne sviđaju Messijeve kalkulacije oko produženja ugovora, bivša zvijezda Arsenala, Barcelone i Chelseaja proglasila je takvu reakciju s tribina - uvredom nogometu.

image
FRANCK FIFE Afp

"Zvužduci Messiju su uvreda za cijeli nogomet! Odlazi odmah iz tog kluba. To ustvari i nije klub, nego dom za prijevremeni odlazak u mirovinu, čak i ako imaš 20 godina. Niti jedan igrač nikad nije napredovao u PSG-u, a to nije Messijeva krivnja", na brutalan se način 52-godišnji Petit obračunao s institucijom francuskog nogometa.

Messiju ugovor ističe na kraju sezone, i sve su mu opcije otvorene, ali nakon ovakvog dočeka navijača teško je očekivati da će prvak svijeta biti oduševljen idejom ostanka u Parizu.

Prvak je na kraju na svom stadionu doživio još jedan udarac. Izgubio je od Lovrena i društva s 1:0, i ostavio nadu pratiteljima da bi ga u posljednjih devet kola mogli sustići na prvom mjestu. PSG ima 66 bodova, Lens i Marseille zaostaju za šest.

Linker
18. listopad 2024 12:56