Neymar je bio žrtva pljačke

 PAUL ELLIS Afp
ŽRTVA PREVARE

Neymaru s računa u Brazilu ukrali 37 tisuća eura. Toliko zaradi za manje od 4 sata života

Jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta godišnje samo od ugovora s PSG-om uzme 37 milijuna eura.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2022. 14:51

PSG-ov superstar Neymar jedna je od žrtava bankarske prevare u Brazilu.

Dok se brazilski nogometaš oporavlja od ozljede gležnja i nada se kako će biti zdrav za utakmice Lige prvaka protiv madridskog Reala, iz Brazila stižu vijesti kako je policija uhvatila osobu koja je otuđila 37.000 eura s Neymarovog bankovnog računa.

Optuženik je zaposlenik jedne brazilske banke, a uz pomoć šifri kojima je imao pristup je s određenih računa skidao male iznose novca kako vlasnici računa to ne bi primijetili. S vremenom se nakupio veliki iznos kojeg je optuženik otuđio, a 37.000 eura, koliko je skinuo s Neymarovog računa, je jedan od najvećih iznosa skinut s pojedinog računa.

Doduše, ovaj iznos Neymar vjerojatno ne bi ni primijetio da mu nedostaje s obzirom na to da godišnje zarađuje nešto manje od 37 milijuna eura samo od ugovora s PSG-om... I to bez ikakvih bonusa i premija.

Po tome dijelu ugovora, izračunali su Englezi, Neymar zaradi oko 9.6 tisuća eura po satu, odnosno 160 eura po minuti. To znači da za nadoknaditi izgubljenih 37 tisuća eura treba proći 231 minuta. Dakle, tri sata i pedeset jednu minutu...

Naravno, bilo bi lijepo da mu se ukradenih 37 tisuća eura i vrati...

Linker
19. travanj 2024 04:34