Lionel Messi i Kylian Mbappé na klupi PSG-a

 Franck Fife/AFP
REPOVI ZBOG FINALA SP-a

Messi odgovorio na pitanje hoće li igrati na SP-u 2026. i u kakvim je odnosima s Mbappéom

Argentinski nogometaš poručuje da će igrati nogomet dokle god u tome bude uživao
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 03. veljača 2023. 06:30

Ofenzivac PSG-a Lionel Messi kaže je da još nije spreman sa sigurnošću reći hoće li sudjelovati na Svjetskom prvenstvu 2026., na kojem će Argentina braniti naslov.

- Ne znam, uvijek sam govorio da mi se zbog mojih godina čini da će biti jako teško doći na Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Volim igrati nogomet, volim to što radim, i sve dok sam u dobroj formi, a osjećam se u formi i nastavljam uživati ​​u tome, ja ću to raditi. No, iduće Svjetsko prvenstvo još je daleko - kazao je Messi i dodao:

- Ne očekujem ništa. Ali ponavljam i ponavljat ću: zbog godina i vremena, čini mi se da će biti teško. Sve ovisi o tome kako će se moja karijera razvijati. Uskoro ću napuniti 36 godina, da vidimo kamo će mi ići karijera, što ću raditi, a to ovisi o mnogim stvarima.

Messi je u intervjuu priznao je da nema problema s Kylianom Mbappéom nakon finala Svjetskog prvenstva 2022. Znamo da je mnoge u Francuskoj smetao način na koji su Argentinci slavili naslov, a posebno način na koji su omalovažavali Mbappéa koji je u finalu zabio tri gola.

- Da, pričali smo o utakmici, o slavlju, o tome kako se živjelo u Argentini tih dana kad sam bio na odmoru. I ništa, ništa više, ali sve je dobro, jako dobro. I da ja sam bio s druge strane, da sam izgubio finale Svjetskog prvenstva, sigurno ne bih htio ništa znati o tome što se dogodilo. No, istina je da nemamo problema s Kylianom, naprotiv, jako smo si dobri.

Linker
17. svibanj 2024 08:25