NICOLAS TUCAT Afp
NAVIJAČI U ČUDU

Gdje je nestao Tudor? Hrvat potezom iznenadio Francuze, novinari ga čekali, a onda se pročulo gdje je i što radi

‘Je li bio razočaran? Kad izgubiš, uvijek si ljut‘, rekao je nakon utakmice njegov pomoćnik
Piše: SNObjavljeno: 04. lipanj 2023. 08:11

Igor Tudor porazom (1:0) na gostovanju kod Ajaccioa završio je svoju epizodu na klupi Marseillea. Hrvatski stručnjak još je ranije tijekom tjedna najavio odlazak iz kluba s kojim je sezonu zaključio na trećem mjestu ligaške ljestvice i s 12 bodova zaostatka za prvakom PSG-om.

Tudor se nakon posljednje utakmice nije pojavio pred predstavnicima medija, a izjave nakon susreta dao je njegov pomoćnik Hari Vukas.

- Zašto Igor ne dolazi na press konferenciju? Ne znam, nisam ga vidio nakon utakmice. Je li bio razočaran? Kad izgubiš, uvijek si ljut. No, za nas ovo nije bila loša sezona. Imali smo dobru sezonu. Igrali smo intenzivan, napadački, ali i nogomet u kojem smo riskirali. Okončali smo sezonu i sad nam treba odmor - reći će Vukas, prema pisanju FootMarseillea.

Navodno se među francuskim novinarima pojavila priča da je Tudor umjesto na press konferenciju otišao pored klupskog autobusa pojesti sushi. Vijest je brzo dospjela i do navijača Marseillea od kojih su neki u svojim reakcija pokazali kreativnost pa tako već Internetom kruži "sushi time" GIF s Tudorom, autobusom i ilustracijom ovog popularnog tradicionalnog japanskog jela.

"Zna li netko kakav je sushi pojeo?; Novinari javljaju da je zbog sushija preskočio press konferenciju; Možda će idući trener biti više za roštilj; Nije mi se činio kao tip koji voli sushi", samo su neke od reakcija s društvenih mreža.

Linker
22. travanj 2024 04:23