NEUER NAJSRETNIJI

Lahm: 'Dobili smo jer smo momčad'; Deschampes: 'Zabili su nam gol iz dva udarca...'

Piše: HinaObjavljeno: 04. srpanj 2014. 22:54

Čestitam Njemačkoj, odlučilo je njihovo iskustvo dok sam ja imao mladu momčad koja se nije u potpunosti snašla u ovako važnoj utakmici, kazao je nakon poraza od Njemačke (0-1) u četvrtfinalu SP-a francuski izbornik Didier Deschamps.

- Imali smo svoje prilike, pogotovo Benzema, no njemačka vrata čuva odličan, možda i najbolji vratar svijeta. Oni su zabili jedan pogodak iz dva udarca, a mi nismo iz desetak prilika. Mladi smo i neiskusni, no i takvi smo u drugom poluvremenu bili bolja momčad od Njemačke, kazao je Deschamps.

Njemački kapetan Philipp Lahm se žalio na nesnosnu vrućinu.

- Bilo je brutalno vruće. Ne sjećam se kada sam igrao po takvoj vrućin i vlazi. Pobijedili smo jer smo bili momčad, a trebalo je završiti 2-0 za nas. Ponovno smo u polufinalu i to je najvažnije, kazao je Lahm.

- Igrati četvrtfinale Svjetskog prenstva na ovom mitskom stadionu za mene je ispunjenje sna. Pobijedili smo, a ja nisam primio zgoditak - to znači da ću večeras spavati kao beba. Prošli smo u polufinale, a sada slijedi spektakl, kazao je njemački vratar Manuel Neuer.

Linker
23. rujan 2024 02:20