Vladimir Dugandžić/CROPIX
SUTRA PROTIV OLIMPIJE

Krstičević: 'Kouassi se odlično uklopio, a Brazilci nisu ni blizu prve momčadi'

Gradonačelnik je reagirao na izjavu koju je Hajdukov predsjednik dao o mogućoj prodaji kluba arapskim šeicima. Pogodio ga je naslov u kojem Brbić poziva šeike: "Dođite i kupite Hajduk!"
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 08. veljača 2013. 17:15

Hajduk danas igra utakmicu povodom svog 102. rođendana, ali glavna tema u Splitu je novi obračun gradonačelnika i predsjednika kluba. Opet je zaiskrilo na liniji Željko Kerum - Marin Brbić.

Gradonačelnik je reagirao na izjavu koju je Hajdukov predsjednik dao o mogućoj prodaji kluba arapskim šeicima. Priča je hipotetska, čak je i Brbićev komentar bio osobni, ali Kerum je reagirao priopćenjem.

Pogodio ga je naslov u kojem Brbić poziva šeike: “Dođite i kupite Hajduk!”

- Ne znam otkud predsjedniku Hajduka pravo da prodaje nešto što nije njegovo. O prodaji mogu odlučiti samo Grad Split i dioničari, a nikako predsjednik Uprave - poručio je Kerum.

U sjeni obračuna za vlasništvo kluba, stiže Olimpija. Kakav ćemo Hajduk gledati na proljeće? To je pitanje koje intrigira navijače “bijelih”. I zbog kojeg utakmica poput ove što se igra u subotu na Poljudu (17 sati) protiv ljubljanske Olimpije izaziva toliku pozornost.

Logično je onda upitati trenera Mišu Krstičevića kakav ćemo Hajduk gledati.

- Muče nas brojni problemi. Ozlijeđeni su nam Maloča, Milić i Ozobić. No, jako sam zadovoljan kako smo radili tijekom priprema - kaže Krstičević.

• Od igrača koji su došli iskočio je Kouassi:

- Brazilci su u fazi prilagodbe i za sada nisu blizu prvoj momčadi. Ali Kouassi se jako dobro uklopio i vrlo je blizu prvog sastava.

• Akutan je problem zadnjeg veznog koji bi trebao zamijeniti Radoševića, posebno nakon što se ozlijedio Milić...

- Nismo doveli igrače koje smo tražili, a imamo i dosta stranaca, što opet dolazi u koliziju s projektom ‘naša dica’...

Bez obzira na sve, trener “bijelih” uvjeren je da može do cilja.

- Proljeće je uvijek bilo Hajdukovo, tako da vjerujem da možemo osvojiti Kup i završiti na drugoj poziciji. - poručio je Krstičević koji će protiv Olimpije krenuti u sastavu Blažević - Oremuš, Milović, Jonjić, Jozinović - Lima - Vršajević, Caktaš, Andrijašević - Vuković, Maglica.

Linker
22. rujan 2024 18:41