Vladimir Dugandžić/CROPIX
ČETIRI GOLA ZA 45 MINUTA

Krasimir Balakov ne želi hvaliti Lendrića: 'Zar napadačima nije posao zabijati golove...'

Imali smo ujutro dva treninga što pokazuje da nam nisu ove utakmice toliko bitne zbog kvalitete igre, one su nam kao još jedan dodatni trening - rekao je bugarski trener
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. lipanj 2011. 11:25

Krasimir Balakov na klupi Hajduka startao je uspješno, visokom 6:0 pobjedom nad Tomislavom u prijateljskom susretu. Već je krenula zafrkancija što bi bilo da igračima nije ujutro 'propisao' dva naporna treninga u trajanju od ukupno dva sata.

- Imali smo ujutro dva treninga što pokazuje da nam nisu ove utakmice toliko bitne zbog kvalitete igre, one su nam kao još jedan dodatni trening. Bitne su kao dio priprema i da igrači dobiju na kondiciji, ali najbitnije su nam da u njima igrači pokažu karakter. Ovaj put su to pokazali, vidjelo se srce. To je pozitivna stvar, ali to se mora i zadržati ubuduće - istaknuo je Balakov.

Protiv Tomislava zablistao je Ivan Lendrić. Prošlosezonski najbolji strijelac bosanskohercegovačke Premijer lige sa 16 pogodaka zablistao je i zabio četiri gola, nastavio tamo gdje je proljetos stao. Međutim Balakov je po tom pitanju ostao do grla zakopčan.

- Do kraja priprema na Kupresu i u Austriji ne želim govoriti individualno o igračima, takvo je pravilo. Igračima koji igraju u zadnjoj liniji posao je da njihov vratar ne primi pogodak. Napadačima i ostalim igračima u navali zadaća je da zabiju! - plastično je pojasnio Balakov.

Linker
03. srpanj 2024 09:27