Zlatko Kranjčar
 Damir Krajač / CROPIX
PROVJERA UOČI SEZONE

FOTO: KRANJČARU REMI U DEBIJU NA KLUPI DINAMA Oslabljeni 'modri' nisu uspjeli slomiti Rumunje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. lipanj 2016. 22:14

Nogometaši zagrebačkog Dinama odigrali su 0:0 u pripremnoj utakmici za novu sezonu protiv rumunjske Steaue.

Susret koji je odigran u slovenskoj Murskoj Soboti bio je ujedno i premijerni za povratnika Zlatka Kranjčara u ulozi Dinamovog trenera, otkako je prošlog tjedna naslijedio dužnost od Zorana Mamića.

Iako u utakmici nisu postignuti golovi, prilika je bilo na obje strane. Dinamo je najbolje prilike imao početkom drugog dijela preko Fernandesa, a potom i Benkovića, a Steaua je preko Hamrouna u 60. minuti uzdrmala vratnicu. Valja reći i kako je debitirao brazilski veznjak Jonas.

Valja reći kako je Dinamo u ovoj utakmici bio lišen igrača koji su sudjelovali u projektu Euro s hrvatskom reprezentacijom (Pjaca, Schildenfeld, Ćorić, Rog...), kao i nekolicine drugih poput Eduarda, Pivarića...

"U ovoj fazi to još, naravno, nije onako kako će funkcionirati za dva tjedna, jer umor je prisutan, no dok smo bili standardni bilo je tražene kvalitete i žustrine. Uslijedile su, normalno, i određene pogreške, no idemo dalje. Kroz treninge i kad se vrate reprezentativci počinje završna faza, rekao je Kranjčar.

Linker
06. listopad 2024 09:30