INTER

Kovačićeva ozljeda nije ozbiljna

Vidjet ćemo što će pretrage pokazati da li je ozljeda teža, ali mislim da nije ništa ozbiljno. Činilo se da je samo dobio udarac, ali vidjet ćemo što će liječnici reći - rekao je Mazzarri
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2013. 11:36

Hrvatski nogometni reprezentativac iz redova milanskog Intera Mateo Kovačić u nedjelju je bio prisiljen napustiti igru na gostovanju kod Catanije već u 44. minuti...

Razlog je bio neugodan udarac zadobiven u predjelu leđa, a trener Walter Mazzarri nije želio riskirati.

- Vidjet ćemo što će pretrage pokazati da li je ozljeda teža, ali mislim da nije ništa ozbiljno. Činilo se da je samo dobio udarac, ali vidjet ćemo što će liječnici reći – komentirao je Mazzarri.

Iako je Inter protiv Catanije slavio s uvjerljivih 3-0 i ostvario i drugu pobjedu u isto toliko susreta bez primljenog gola, Mazzarri očekuje daljnji napredak u igri "nerazzurra" budući ih u sljedećoj utakmici 15. rujna očekuje sraz s prvakom Juventusom.

- I dalje se moramo puno popraviti jer smo bili naivni u posjedu lopte. U prvom su poluvremenu jedine Catanijine prilike proizašle iz naših grešaka. Također smo propuštali previše prilika kada je utakmica još bila neizvjesna. Da li sam se nervirao uz travnjak? Uvijek sam uzrujan kada stvari ne odu dobro, to je moj posao.

Linker
22. rujan 2024 08:41