BUBUĆNOST U MILANU

Kovačićev agent: 'Sve dok u Interu žele Matea on neće htjeti otići iz kluba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2013. 15:32

Nikky Vuksan, agent Interovog nogometaša i hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića , dao je intervju za FCinternews.it u kojem se osvrnuo na aktualnu situaciju svog klijenta.

U Italiji su svi ostali zadivljeni Kovačićevom predstavom protiv Islanda u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- To je normalno, Mateo je odigrao veliku utakmicu za Hrvatsku protiv Islanda i pomogao je svojoj reprezentaciji da se kvalificira na Svjetsko prvenstvo. U Interu igra manje? Igra koliko mu trener Walter Mazzarri pruža priliku. Mateo se nada da će imati još više šanse za dokazivanje u Interu.

Sportski direktor Intera Piero Ausilio objasnio je kako Mazzarri radi s Kovačićem na popravljanju njegovog šuta na gol. Je li u tome ključ da ima još više prostora?

- To je odluka koju donosi trener, ne bih se izražavao o tome.

Novi vlasnik i predsjednik Intera Erick Thohir naglasak stavlja na mlade talente u momčadi. Je li Kovačić ključni igrač za Interovu budućnost?

- Teško mi je komentirati Thohirove riječi, nisam ga još upoznao. Ne znam koliko cijeni Kovačića. Na treneru je odluka koje će igrače poslati na teren.

Postoje li šanse za Kovačićev odlazak u siječnju iz Intera?

- Ne vidim razlog zbog kojeg bi otišao. Sve dok ga Inter želi, on će željeti ostati u klubu. Ponude drugih klubova? Nikada nismo razgovarali o tome.

Linker
21. rujan 2024 03:48