INTER

Kovačić igra protiv Reala?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2013. 14:50

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić vratio se normalnom trenažnom ritmu u milanskom Interu po uspješnom oporavku od ozljede bedrenog mišića zadobivene još sredinom srpnja...

Inter se trenutno nalazi na predsezonskoj turneji u SAD-u, a prema fotografijama objavljenim na web-stranici kluba vidi se Kovačić kako trenira najnormalnije zajedno s ostatkom momčadi.

Ostaje za vidjeti hoće li ga trener Walter Mazzarri koristiti već večeras u prijateljskom ogledu protiv madridskog Reala u St. Louisu, ali bi u svakom slučaju trebao biti posve zdrav za početak sezone u talijanskom prvenstvu.

Istu "nerrazzurri" otvaraju na San Siru ogledom protiv Genoe 25. kolovoza.

Sertic definitivno propušta otvaranje sezone protiv Monaca

Na otvaranju nove sezone u francuskom nogometnom prvenstvu Bordeaux će biti oslabljen za Gregoryja Sertica, 23-godišnjeg veznog nogometaša koji čeka na premijeru u dresu hrvatske reprezentacije...

Sertic je ozlijedio gležanj desne noge u utakmici francuskog Superkupa prošle subote u kojoj je Bordeaux izgubio od PSG-a sa 2-1.

Zbog toga je propustio treninge sredinom tjedna i trener Francis Gillot ga nije uvrstio u kadar za večerašnji domaći ogled protiv Monaca.

Linker
22. rujan 2024 04:30