PROMJENE U INTERU

Kovačić i Inter od ljeta sigurno s novim trenerom, Moratti odustaje od Stramaccionija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2013. 11:17

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić vjerojatno neće imati priliku dugo raditi s 37-godišnjim mladim trenerom Andreom Stramaccionijem, kojeg je zatekao sada kada je došao u Inter.

Vlasnik kluba Massimo Moratti nije sretan pozicijom koju trenutačno drži njegov klub (četvrto mjesto). Najdalje što Inter može otići vjerojatno je treće mjesto, gdje lovi Lazija, ali Moratti je ljut i zbog aktualne krize i rezultata i igre.

Inter je prošlog vikenda poražen kod posljednjeplasirane Siene s 3-1. Prije toga nije pobijedio Torino doma (2-2), kao niti Romu u dva sučeljavanja (2-1 poraz u Kupu i 1-1 u prvenstvu).

Moratti vjerojatno neće raditi nikakve zaokrete tijekom sezone (iako nije nemoguće bude li se niz bez pobjede protegao na duže razdoblje). Kako navode u talijanskom tisku trenutačno Moratti kombinira s "pokerom asova". Prvi favorit za Interovu klupu je sadašnji trener Napolija Walter Mazzarri. Slijedi Jose Mourinho, koji je ne tako davno s Interom osvojio Ligu prvaka, Serie A i domaći Kup, pa Vladimir Petković, trener Lazija i Diego Simeone, sadašnji strateg madridskog Atletica.

Linker
22. rujan 2024 13:44