DAMIR KRAJAC Cropix
IZJAVE IGRAČA

Sučić otkrio što su dinamovci dogovorili na poluvremenu, Ristovski pozvao na oprez

‘Divna europska noć, hvala navijačima na podršci kroz čitavu utakmicu‘
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2024. 23:23

Bruno Petković u četvrtak je na Maksimiru dvaput matirao vratara PAOK-a Dominika Kotarskog i Dinamo će u Grčku otputovati s dva gola prednosti (2:0).

Atmosfera među igračima Dinama je sjajna, ali neki od njih ipak pozivaju na oprez jer svjesni su da je posao daleko od završenog.

U nastavku članka donosimo prve reakcije iz modrog tabora.

Dario Špikić:

- Bila je ovo stvarno prekrasna večer koju smo okrunili pobjedom. Od počeka smo dobro kontrolirali utakmicu, a njihova pogreška i Petkovićev gol su nas pogurali. Bila je ovo naša odlična partija protiv jedne odlične ekipe.

Stefan Ristovski:

- Odigrali smo taktički dobru utakmicu, ali imamo još jedan susret. Bit će teško, radi se od dobroj ekipi i morat ćemo sigurno još jednom odigrati ovakvih 90 minuta. Kad su u pitanju ovakve utakmice svaki gol znači. Imamo rezultat, ali ponavljam, trebat će nam još jedna ovakva izvedba.

Petar Sučić:

- Odigrali smo dobru utakmicu, taktički smo se držali plana, znali smo da ih možemo ugroziti i igrali smo utakmicu na pobjedu i da ostvarimo prednost pred uzvratni susret. Pobijedili smo 2:0, fina prednost, ali prva utakmica je tek gotova i moramo se potruditi da za vikend opet obradujemo naše navijače u HNL-u, a onda pripreme za uzvrat. Ništa nije gotovo.

Ganjali ste i drugi gol?

- Na poluvremenu smo se dogovorili da nećemo stati na jednom golu i da se ne smijemo povući, jer suparnik je bio dobar, ali stalno smo tražili drugi gol i zabili ga, priveli utakmicu mirno kraju. Ostavili smo ih bez prave prilike.

Osjećaj pred punim tribinama?

- Već sam prije utakmice naglasio da je velika motivacija, nevjerojatan osjećaj. Pogotovo kada pobijedite. Divna europska noć, hvala navijačima na podršci kroz čitavu utakmicu, pozivam ih i u nedjelju da dođu u istom broju - zaključio je Sučić.

Linker
06. svibanj 2024 03:59