Stefan Ristovski

 DAMIR KRAJAC Cropix
REAKCIJE IGRAČA

Ristovski nakon pobjede: ‘Neke stvari se ne cijene i lako se zaboravljaju. Mi ćemo nastaviti šutjeti i raditi‘

Dinamo je odigrao odličnu utakmicu i na Maksimiru će braniti minimalno vodstvo
Piše: SNObjavljeno: 15. veljača 2024. 23:14

Dinamo će na Maksimiru braniti 1:0 vodstvo iz Andaluzije! Modri su odigrali taktički odličnu utakmicu, zatvorili sve rute Real Betisu i u konačnici minimalno slavili pogotkom Brune Petkovića s bijele točke u 76. minuti.

Slavlje je za mikrofon Arenasport-a prvi prokomentirao Stefan Ristovski, koji je odigrao čitavih 90 minuta.

- Što reći, velike su emocije, velika pobjeda. Drago mi je da su svi vidjeli što znači Dinamo. Kad je najteže, pokazali smo karakter. Ništa nije gotovo, treba odigrati još 90 ovako pametnih minuta. Nadam se prolazu. Odlična utakmica s naše strane, bili smo čvrsti, prekidali njihove kontre... Bili smo spremni i "živi", imali smo dosta šansi iz kontra napada i na kraju zabili iz penala - kazao je Ristovski, pa podcrtao.

- Dinamo već dugi niz godina igra u Europi, ali nažalost se kod nas malo cijene. Neke stvari se zaboravljaju. Mi ćemo nastaviti šutjeti i raditi, teren je najbolji pokazatelj u ovoj priči.

- Velika pobjeda za nas. Imali smo motiv sami sebi dokazati, htjeli smo pokazat da smo vrijedni. Na pola puta smo, ne trebamo se još veselit. defenzivno smo odigrali odlično, znali smo gdje oni prijete, vrhunska su momčad. Odigrali smo muški - dodao je Marko Bulat.

Zatim je i Mauro Perković sažeo dojmove.

- Jako teška utakmica, vjerovali smo kada nitko nije i pokazali kvalitetu. Ali, na zemlji smo i već razmišljamo o Varaždinu. Imamo malo problema sa ozljedama i sa svime, sklapamo sve u hodu i trudimo se igrati najbolje što možemo. Najbitnije je bilo da držimo nulu i znali smo da će se nešto otvoriti. Dali smo sve od sebe i vratilo nam se. Pokazali smo da se možemo nositi s ovakvom ekipom, pozivam sve na Maksimir jer stvarno nam treba pobjeda. Moramo ostati hladni i ići korak po korak, samo tako možemo nešto napraviti.

Linker
29. travanj 2024 19:07