GORAN MEHKEK Cropix
RIJEČ BOOKMAKERA

Na prolaz Dinama ne isplati se staviti novac, ali nije favorit u Bakuu. Izgledi Rijeke i Olimpije su podjednaki

Dinamo i Rijeka ovaj tjedan igraju možda i najvažnije utakmice u aktualnoj sezoni
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. kolovoz 2024. 09:05

Dinamo i Rijeka ovaj tjedan igraju možda i najvažnije utakmice u aktualnoj sezoni. U uzvratnim ogledima play-offa Lige prvaka i Konferencijske lige zagrebački i riječki klub odlučivat će o ulasku u skupine UEFA-inih natjecanja koje donose značajne financijske injekcije, ali ujedno isto tako osiguravaju i zanimljivu europsku nogometnu jesen.

Dinamo će u svakom slučaju igrati u grupnoj fazi, pitanje je samo hoće li to biti u Ligi prvaka ili ipak manje atraktivnoj Europskoj ligi. S obzirom na velik kapital u obliku pobjede od 3:0 u prvom srazu s Qarabagom u Maksimiru, može se ustvrditi kako je momčad trenera Sergeja Jakirovića na korak do nogometnog raja.

Rijeka je dominirala protiv Olimpije, stvorila je nekoliko dobrih prilika kojima je mogla osigurati pobjedu na Rujevici, no gosti iz Ljubljane uspjeli su postići pogodak i izboriti remi s kojim su povećali izglede za plasman u skupinu Konferencijske lige.

A kako kladionice vide uzvratne utakmice hrvatskih nogometnih predstavnika u Europi? U ponudi Cro Beta momčad Qarabaga je favorit za pobjedu u Bakuu, tečaj iznosi 2,00. Na neodlučeno je koeficijent 4,00, dok se pobjeda Dinama honorira tečajem 3,40.

Ipak, Modri su i dalje veliki favoriti za prolaz u skupinu. Koeficijent na plasman Dinama u Ligu prvaka iznosi 1,05, a na prolaz Qarabaga čak 7,50.

SuperSport također nudi tečaj od 2,00 na pobjedu azerbajdžanskog prvaka, na remi je tečaj 3,50, a na pobjedu Dinama također 3,50. Oklada Qarabag daje gol ima tečaj od 1,15, a Dinamo daje gol 1,30.

Odigrate li opciju oba daju gol, koeficijent je 1,55. Tečaj na prolaz Dinama je 1,05, a na prolaz Qarabaga 7,50.

Nakon remija (1:1) na Rujevici, Rijeka više nije favorit protiv Olimpije. Kladionica SuperSport postavila je jednak tečaj na prolaz u skupinu Konferencijske lige za obje momčadi, a on iznosi 1,85. Sukladno tome, potpuno su izjednačeni i izgledi za pobjedu u uzvratu koji se u četvrtak igra na Areni Stožice.

Pobjeda Olimpije i Rijeke honorira se tečajem 2,60, dok je na neodlučeni rezultat koeficijent 3,20. Tečaj na okladu da će Rijeka ili Olimpija postići pogodak je 1,35, a da će oba dati gol je 1,85.

Vrlo je slična ponuda i u kladionici Cro Bet. Na prolaz Olimpije i prolaz Rijeke postavljen je tečaj od 1,85.

Na pobjedu jedne ili druge momčadi koeficijent trenutačno iznosi 2,70, a na neriješeno 3,20. Tečaj na okladu da će Olimpija ili Rijeka postići pogodak iznosu u CroBet 1,25, a da će oba dati gol 1,80.

KOEFICIJENTI

Prolaz Dinama 1,05

Prolaz Karabaha 7,50

Prolaz Rijeke 1,85

Prolaz Olimpije 1,85

Linker
05. listopad 2024 20:05