ANTE CIZMIC Cropix
IZ SVLAČIONICE

‘Igrao sam ovdje ranije, upozoravao sam da su navijači ludi, nenormalni, ali idemo dalje, prvo Dinamo‘

Ovo mi je iz više razloga, nešto malo i privatnih jedna od najtežih utakmica u karijeri - rekao je Kalinić
Piše: SNObjavljeno: 10. kolovoz 2022. 21:54

Iako je Hajduk izgubio u uzvratnoj utakmici protiv Vitorije u Portugalu (1:0), Dambrauskasova momčad u konačnici je obranila prednost iz prvog susreta na Poljudu (3:1) i tako izborila playoff Konferencijske lige gdje će ju čekati Villarreal.

Jedan od junaka Bijelih bio je i Filip Krovinović koji je nakon susreta kazao kako je upozoravao sve na vruću atmosferu, kako na terenu tako i na tribinama.

- Vrlo smo sretni zbog prolaska, ne baš i zbog igre, ali nekad se treba proći i tako. Utakmica je bila teška. Igrao sam ovdje ranije, upozoravao sam da su navijači ludi, nenormalni, ali idemo dalje. Fokusirani smo na subotu, a onda playoff protiv Villarreala. Mislim da će biti gušt igrati. Jedva čekamo tu utakmicu - rekao je Krovinović, pa dodao:

image
ANTE CIZMIC Cropix

- Vitoria je ušla agresivno. Znali smo da će ih navijači povući prema naprijed. Primili smo gol, ali brzo smo se stabilizirali. Imali su oni šansi, imali mi, ali u dvije utakmice smo zaslužili prolaz. Nakon što smo prošle godine ispali od Tobola, sada je važno da smo unatoč porazu prošli dalje. To je dokaz da rastemo kao ekipa.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Hajdukov kapetan Lovre Kalinić:

- Kada smo dolazili ovdje znali smo da će biti 90 minuta borbe. Nismo izgubili nadu u nijednom trenutku. Na njihovom stadionu uz njihovu publiku malo su nam noge bile drhtave, ali prijašnjih godina smo u ovakvim utakmicama redovno gubili. Ova ekipa ima tu moć da može i s porazom proći dalje. Ovo mi je iz više razloga, nešto malo i privatnih jedna od najtežih utakmica u karijeri. Hajduk je pokazao srce i mislim da je to najbitnije. Pogodak? Znao sam da njihovi napadači vole šutirati iz svih pozicija. U svakom trenutku sam bio spreman na reakciju. Udarac Andersona je bio odličan, lopta je zakačila Melnjaka, ali nemam problem s primanjem golova, a da prođemo dalje.

Linker
10. svibanj 2024 04:02