ANTE CIZMIC Cropix
TRENER VITORIJE

‘Frustriran sam zbog eliminacije, ne mogu prežaliti što nismo prošli Hajduk. Imali smo ih...‘

‘Ponosan sam na momčad, iako smo izgubili jedan od europskih ciljeva. Međutim...‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. kolovoz 2022. 21:11

Vitoria je u uzvratu pobijedila s 1:0, ali Portugalcima to nije bilo dovoljno. Hajduk je obranio prednost iz Splita (3:1) i izborio sudar s Villarrealom koji ga čeka u play-offu Konferencijske lige.

Valdas Dambrauskas iznio je prve dojmove nakon utakmice, a oglasio se u srijedu navečer i Moreno Teixeira, trener portugalske momčadi.

- Igrali smo dobro, stvarali agresivni pritisak. Zaista sam zadovoljan, Hajduk je odigrao koliko smo im dozvolili. Međutim, frustriran sam zbog eliminacije, ali i sretan radi igre. Ne mogu prežaliti što nismo prošli Hajduk. Imali smo ih, pogotovo što smo rano postigli pogodak. Očekivao sam ovakvo izdanje moje momčadi, jer imamo tehničku i ljudsku kvalitetu. Znam te igrače još iz B momčadi i moram naglasiti da su ispunili zadane ciljeve. Dali su sve na terenu i ako ovako nastavimo bit ćemo jako uspješni, rekao je Teixeira pa dodao:

- Ponosan sam na momčad, iako smo izgubili jedan od europskih ciljeva. Međutim, strast s kojom su moji igrači zaigrali, čine me optimistom. Kao i energija s tribina koja nas je nosila cijelu utakmicu. Navijači? Neću im nikada reći da bacaju stolice na travnjak, ali hvala im na podršci tijekom utakmice. Nemamo se čega sramiti, ponosni smo i nastavljamo s koncentracijom na prvenstvo. Moramo dići glave gore, idemo dalje - zaključio je.

Linker
19. travanj 2024 00:42