Tea Cimaš/CROPIX
VELIČANSTVENI BIJELI

Kantrida ostala neosvojiva tvrđava; Kek: 'Možemo biti ponosni na naš europski put'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2013. 23:02

Reklo bi se - sve po starome. Rijeka se još jednom nije osramotila u europskoj utakmici (dapače!) , ali izostao je šlag na torti, pobjeda koja bi zadnje kolo učinila relevantnim. Prilike za to propuštene su u prvom dijelu i 82. minuti kada je Benko uprskao “mrtvaca”...

Predsjednik Damir Mišković iz lože Kantride je prema VIP salonu išao onako kako su i svi Riječani išli s tribina.

- Još jedna odlična utakmica europske Rijeke. Ambijent, igra, sve je opet bilo fenomenalno - komentirao je Rijekin predsjednik.

Trener Matjaž Kek, logično, na istoj “liniji”.

- Kantrida je ostala neosvojiva europska tvrđava, Rijeka je odigrala još jednu pravu europsku utakmicu i moji igrači mogu biti ponosni na sve što su ove sezone napravili u Europi. Žao mi je što nismo materijalizirali situacije koje smo tražili, njihove pogreške. Dogodile su, ali ih nismo iskoristili. Svaka čast i publici, na podršci u svakoj pa i ovoj utakmici - rekao je Kek.

Vitorijin šef Rui Vitoria bio je znatno lošije raspoložen.

- Ni jedan nas protivnik nije nadigrao, pa ni Rijeka večeras, a nakon pet kola smo tri boda iza drugoga mjesta. Od početka smo tražili inicijativu, ali, na žalost, ni jedan učinjeni napor nije bio dovoljan. Odigramo pet odličnih utakmica u Europi, ali padamo na sitnicama... U Portugal se vraćamo puni gorčine - izjavio je trener iz Guimaraesa.

Linker
19. rujan 2024 12:16