Getty
OVO VIŠE NEMA SMISLA

KAKVO IŽIVLJAVANJE Dejan Lovren 'nestao s interneta' zbog nezapamćenog maltretiranja! Prijetili mu i smrću?!

Prva žrtva Liverpoolovog 0:3 poraza usred Anfielda bio je Instagram profil Dejana Lovrena, javljaju u nedjelju engleski mediji.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. kolovoz 2015. 16:06

Podsjetimo, u subotu je West Ham pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića ostvario veliku 3:0 pobjedu gostujući kod Liverpoola, a krivac za drugi gol Čekićara bio je Dejan Lovren.

Branič Liverpoola i hrvatske reprezentacije je u 29. minuti napravio veliku grešku, nespretno je dodao loptu protivničkom igraču, a nakon ubačaja je za 2:0 zabio Mark Noble.

Odmah nakon utakmice navijači Liverpoola su napali Lovrena preko društvenih mreža, navodno su mu i prijetili smrću, a zbog prijetnji i neprimjerenih komentara hrvatski je reprezenativac tijekom večeri obrisao svoj Instagram profil na kojem je imao i veliki broj obiteljskih fotografija.

Iako je imao dobar početak nove sezone, jedna loša reakcija ponovno je usmjerila bijes navijača na našeg reprezentativca, pa je nakon brisanja profila doživio nove uvrede.

"Priča se da Lovren nije izbrisao svoj Instagram profil nego ga je pokušao 'očistiti', ali je i to - promašio", jedan je od komentara koji aludiraju na nespretnu Lovrenovu reakciju u utakmici protiv West Hama.

































Linker
22. rujan 2024 15:42