Damir Krajac / CROPIX
DRUGI PORAZ DINAMA

Južnokorejski Pohang Steelersi sredili Dinamo, Alen Halilović se ozlijedio

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 24. siječanj 2013. 18:05

Dinamo se od Turske oprostio porazom. Nakon solidnog prvog poluvrijeme protiv Pohang Steelersa u kojem su Zagrepčani dominirali i preko Krstanovića zabili za 1-0, uslijedio je loš nastavak čiji je epilog pobjeda južnokorejske momčadi 2-1.

Dinamo je bolje otvorio utakmicu u kojoj je Jurčić dao priliku od prve minute većini igrača koji bi trebali čini udarni sastav. Posebno je bio raspoložen Mateo Kovačić, a u sastav se nakon ozlijede vratio Sammir. Osim poraza, brine i ozlijeda Alena Halilovića koji je nakon dvadesetak minuta napustio travnjak zbog ozlijede.

Prvak Hrvatske vraća se ranim letom, a u Zagreb nose tri pobjede i dva poraza. I isti brojčani sastav. Donedavni igrač Wolfsburga Hasani očekuje se večeras u Zagrebu, a momčadi bi se trebao pridružiti nakon što obavi liječnički pregled i odradi formalnosti oko potpisa ugovora. Stoper? Još uvijek se traži...

DINAMO: Kelava (od 76. Zelenika) - Tomečak, Šimunović, Šimunić, Ibanez - Ademi - Brozović, Sammir (od 70. Pamić), Kovačić, Čop (od 46. Halilović, od 78. Kolar) - Krstanović (od 46. Rukavina).

Strijelci: 1-0 Krstanović (16.), 1-1 Moo Yeol (54.), 1-2 Chan Ho (65.).

Linker
20. rujan 2024 00:08