ŠTO ĆEMO S PEDROM?

Jurčić tvrdi da se Morales vraća u Zagreb, Čileanci pak, da ostaje u Universidadu!

Čileanski mediji bruje o Pedrovu povratku u Universidad de Chile. Pedro je idealan izbor, kažu čileanski mediji, dodajući da niti Morales nema ništa protiv povratka
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. srpanj 2011. 13:02

Pedro Morales i dalje je najveća enigma u Dinamu. Iako u klubu stalno govore kako nema s Pedrom nikakvih problema, kako se redovito javlja i da će se uskoro vratiti u Zagreb, nije nemoguće da idući Moralesov povratak u Hrvatsku bude zadnji, da samo pokupi stvari i ode ponovno kući.

Čileanac, koji već godinu i pol dana igra neprepoznatljivo, otišao je u domovinu prije gotovo mjesec dana sa željom da zaliječi ozljedu leđa koja ga muči već dugo. U Dinamu su mu nevoljko udovoljili, pustili ga kući, znajući da bi u Čileu Morales mogao odlučiti da Dinamo za njega više nije najbolja opcija. Karte su u Maksimiru izvučene, Jurčić je posložio momčad, Pedra trenutno nema 'ni na mapi’. Čak i da vrlo brzo zaliječi ozljedu i vrati se u Dinamo, pitanje je koliko bi mu trebalo da opet izbori mjesto u prvih 11. Premda, onakav Pedro otprije dvije godine, može birati koju će poziciju igrati.

- Bit će on dobro, koliko čujem riješit će probleme s leđima i priključiti nam se uskoro - rekao je nakon prve utakmice protiv Neftčija i Kruno Jurčić, no čini se da se situacija s Moralesom mijenja iz dana u dan.

Naime, čileanski mediji zadnjih dana bruje o Pedrovu povratku u Universidad de Chile, u klub iz kojega je i došao u Dinamo. Universidad je prvak Apertura, prvog dijela prvenstva, a za drugi se dio želi pojačati i traži upravo 'desetku’. Pedro je idealan izbor, kažu čileanski mediji, dodajući da niti Morales nema ništa protiv povratka.

- Ako se poklopi dobra opcija, ne bih dugo razmišljao, vratio bih se u Čile - kazao je nedavno Pedro tamošnjim medijima, a prema zadnjim informacijama Universidad i nije jedina opcija, Morales je u Čileu, čini se, 'laka meta’.

Linker
24. rujan 2024 22:34