Drago Sopta/Cropix
CALELLO BEZ PRIPREMA

Jurčić otpisao najskupljeg igrača u Dinamovoj povijesti, propala i posudba Almeide

U dijelu pregovora Dinama i Dynama oko Vidina transfera razgovaralo se i o mogućnosti da u paketu s milijunima u Maksimir iz Kijeva sleti i stoper Leandro Almeida
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. siječanj 2013. 14:17

Argentinac Calello, nakon četiri godine, mogao bi napustiti Dinamo. Iako slovi za najskuplje pojačanje Modrih u povijesti, a taj epitet nije opravdao, iako su se u Dinamu svim silama trudili dokazati da je on prava kupnja, u Maksimiru su, čini se, digli ruke od njega.

Kako smo čuli Kruno Jurčić ne računa ozbiljno s njim i, kako sad stvari stoje, Calello neće ići s Modrima na zimske pripreme. Dosad je opcija bila posudba, međutim, sve je izvjesniji definitivni Calellov odlazak iz Dinama. Jesu li u pitanju slobodni papiri ili je Calello ipak pronašao novi klub, zasad nije poznato, ali je to potvrda da su u Maksimiru zaključili kako se više ne isplati vjerovati Argentincu.

Inače, u dijelu pregovora Dinama i Dynama oko Vidina transfera razgovaralo se i o mogućnosti da u paketu s milijunima u Maksimir iz Kijeva sleti i Dynamov stoper Leandro Almeida. Brazilac je trebao doći na posudbu, no ta je opcija propala, vjerojatno trajno. Naime, stoper koji ne igra previše u kijevskom klubu radije bi se vratio u domovinu, imao navodno i ponude tamošnjih uglednih klubova, pa mu se opcija dolaska u Maksimir baš nije svidjela. Za Modre bi takva trampa bila sigurno još bolji posao, Jurčić bi odmah riješio dio svojih obrambenih problema. Međutim, od toga ništa, Dinamo se okreće traženju novih rješenja.

Linker
22. rujan 2024 04:23