Damir Krajač / Cropix
NEĆE GA ČEKATI

Jurčić ne želi čekati Šimunića: 'Sada slijedi pregledavanje DVD-a, trebamo stopera'

'Uzimati igrače koji nisu igrali i koji nisu prošli pripreme nije se pokazalo dobrim. Sjetite se Papadopoulosa, a i Cufreu je trebalo skoro godinu dana da uhvati pravi ritam'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 07. lipanj 2011. 16:40

Kad je u pitanju Dinamo, stvar je tu jasna.

- Mi želimo do 14. lipnja kad počnu pripreme imati zaokruženi roster momčadi - kazao nam je Zoran Mamić.

Drugim riječima, Modri neće čekati Joea Šimunića do 31. kolovoza, jer im on treba sada, u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Na tu priču nadovezao se i trener Kruno Jurčić:

- Mi ćemo imati pripreme od samo 29 dana! To je minimum minimuma. Zato je logično da sve igrače želimo imati na tim pripremama. Ne želimo više ponavljati greške iz prošlosti. Izvukli smo pouke. Uzimati igrače koji nisu igrali i koji nisu prošli pripreme nije se pokazalo dobrim. Sjetite se Papadopoulosa, a i Cufreu je trebalo skoro godinu dana da uhvati pravi ritam - kaže Jurčić.

A koga će Dinamo uzeti umjesto očekivanog Šimunića?

- Nažalost, prvenstva su završena, ne možemo više nikoga ići gledati uživo. Ostaju samo DVD-i. Vidjet ćemo, pričekajmo još ove dane do početka priprema. Napraviti ćemo plan, skicirati momčad.

Sasvim je jasno da će neki igrači morati na posudbu...

- Za one koji nisu imali dovoljnu minutažu bilo bi pogubno da ostanu ponovno je ne dobiju. Zato ćemo s njima razgovarati o posudbi - kazao je Jurčić.

Linker
06. listopad 2024 15:34