Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
NEKOLIKO TISUĆA EURA

JAVIO SE OHANDZIN ZASTUPNIK I OTKRIO ŠTO SE DOGAĐALO OKO UGOVORA 'Predsjednik Hajduka je vrlo hladno rekao da oni to neće prihvatiti...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. studeni 2016. 23:37

Menadžer Oliver Koenig, Nijemac koji zastupa Kamerunca Francka Ohandzu otkrio je da je razlika između ponude i potražnje glede produljenja Ohandzina ugovora na još dvije sezone u Hajduku – tri tisuće eura mjesečno:

- Mi smo tražili 15.000 eura, a Hajduk je nudio 12.000 eura. Na naše traženje Ivan Kos, predsjednik Hajduka vrlo hladno je rekao da to oni neće prihvatiti. I to je bilo to.

Potvrdio je kako oni znaju koliki su ugovori primjerice Futacsu i Saidu (Mađar ima cca 19.000 eura mjesečno op. a.), koji konkuriraju Ohandzi na poziciji u vršku napada, te da su svoju potražnju, želju, bazirali na tim saznanjima, uvjereni kako Ohandza u najmanju ruku nije lošiji igrač od njih:

- Franck želi ostati, lijepo mu je u Splitu i voli Hajduk, i navijače. No, želi i respekt. Ne može biti podcijenjen s obzirom na – rekao je Koenig.

Ostalo je neizvjesno je li s ovim priča završena, hoće li Ohandza realizirati neke koje navodno ima... Na je Hajdukova , odbijanac Ohandze, a za eventualni novi sastanak nije izvjesno da će biti održan. A i što bi se sastali, ako tvrdoglavo drže svatko svoju stranu?!

Ohandza je po ovom raspletu usmjeren na - odlazak, ali kako kaže Koenig neće u neki drugi klub u Hrvatsku:

Solin, 261016.
Nogomet.
Osmina finala Kupa Hrvatske izmedju Nogometnog kluba Solin i HNK Hajduk odigrana na igralistu uz Jadro.
Na fotografiji: Ivan Kos i Marin Brbic sadasnji i bivsi predsjednik Hajduka
Foto: Duje Klaric / CROPIX
CROPIX

- Ima , ali neće u Hrvatsku... - odagnao je kombinacije da bi iz Hajduka odselio u Osijek ili Rijeku.

Može negdje u Europu, Tursku, ali i na Daleki istok, Kina je primamljiva opcija.

Linker
21. rujan 2024 01:31