Damir Krajač/CROPIX
NOVOSTI IZ MAKSIMIRA

Ivan Tomečak blizu transfera u Rusiju, Šimunić propušta utakmice protiv Ludogoreca

Zanimanja za Ivana Tomečaka ima sa svih strana, ali čeka se ono glavno, službena ponuda. Po menadžerskim izvorima, ona bi trebala stići iz - Rusije!
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. srpanj 2012. 11:57

Ivan Tomečak bi nakon Fatosa Beqiraja mogao postati drugi nogometaš Modrih koji će napustiti plavi klub. S obzirom da je kod trenera Čačića ipak u drugom planu, taj hitri i prodorni mladić bi karijeru mogao nastaviti negdje drugdje. Zanimanja ima sa svih strana, ali čeka se ono glavno, službena ponuda. Po menadžerskim izvorima, ona bi trebala stići iz - Rusije!

Josip Šimunić trenira po posebnom programu s obzirom da je vlasnik rupture lista desne noge. Ne konkurira za utakmicu u Razgradu, a po svemu sudeći neće konkurirati niti za uzvrat u Zagrebu. Naime, treninzima s ostalim dijelom zagrebačke momčadi priključit će se za osam ili devet dana.

Šimunić mora dobro zaliječiti ozljedu, jer bi neka nova neugoda mogla i trajno ugroziti njegovu karijeru. Dosad se nije naigrao u plavom dresu upravo zbog ozljeda, pa bi svaka nova bila sve teži i teži udarac za Josipa.

Linker
21. rujan 2024 12:41