Reuters / Giorgio Perottino Livepic / REUTERS
MALO SLABIJE IZDANJE I ODMAH NAPAD

IVAN RAKITIĆ NA METI NAVIJAČA I ŠPANJOLSKIH MEDIJA 'Odigrao je susret, a da nije napravio ništa. Navikao je na drugu formaciju...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2017. 13:24

Nogometaši Juventusa pobijedili su Barcelonu 3-0 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. Juventus je daleko lakše nego što se očekivalo stigao do pobjede protiv Barcelone, a junak utakmice bio je dvostruki strijelac Argentinac Paulo Dybala koji je postigao golove u 7. i 22. minuti. Kod drugog gola Argentincu je asistirao i naš Mario Mandžukić.

Mandžukić je osim asistencije ukupno odigrao vrlo dobru utakmicu. Napadača Vatrenih bilo je po čitavom terenu i 'maltretirao' je igrače Barcelone čitavih 90 minuta. To se pak ne bi moglo reći za drugog hrvatskog reprezentativca, Ivana Rakitića koji nije bio u svojem najboljem izdanju, a to su primjetili i strani mediji te navijači Barcelone koji su ga nakon susreta uzeli na zub.

Španjolski list naklonjen Barceloni, Mundo Deportivo bio je vrlo oštar prema našem reprezentivcu za kojeg je kazao kako je bio iznimno loš obzirom da je u posljednje vrijeme pružao solidne partije za Katalonce.

- Odigrao je susret, a da nije napravio ništa. Navikao je na drugu formaciju, a na ovoj poziciji mu je nedostajalo prostora i vremena za razmišljanje - piše El Periodic.

- Puno trke, puno borbenosti, ali malo rezultata - opisao je igru hrvatskog veznjaka madridski AS, što je možda i najtočniji opis.

Navijači na društvenim mrežama također nisu bili skloni hrvatskom reprezentativcu nakon utakmice te su u svojim komentarima kritizirali njegov nastup.

------------------------------------------------------

NEKI OD KOMENTARA

'Ivan Rakitić ne može igrati u ovoj momčadi'

'Tko je ukrao Rakitića?'

'Obećali su nam De Bryunea i Davida Silvu, a dobili smo Rakitića i Gomesa'

'Kako bi trebao izaći iz pritiska kada Gomesu, Mascheranu i Rakitiću treba 5,6 sekundi da se okrenu'

'Dečki u Barceloni su mislili da će dovođenjem Rakitić moći nadomjestiti Cesca Fabregasa'

------------------------------------------------------

Linker
25. rujan 2024 09:24