screenshot
TKO ĆE NA VRATA?

IVAN LEKO POLAKO POČINJE GUBITI STRPLJENJE S BIVŠIM HAJDUKOVCEM 'Ako netko radi pogreške i oduzima nam bodove, koliko onda to dugo moram trpjeti?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2018. 17:25

Hrvatski vratar Karlo Letica u posljednje vrijeme ne pruža baš najbolje partije u dresu belgijskog Club Bruggea. U posljednjoj utakmici protiv Saint-Truidena (2:2) slabom je reakcijom omogućio domaćinu da stigne do vodstva, a trener Ivan Leko za belgijske je medije otkrio kako će se neke stvari morati promjeniti ukoliko mladi Hrvat želi zadržati status prvotimca.

- On je veliki talent koji će imati veliku karijeru, ali mi smo ga doveli jer nam je već sada trebao vrhunski vratar. Njegov je posao da nam osigurava bodove, a to nije bio slučaj u posljednjih 15 utakmica. Želim mu dati priliku, ali ako igraš u vrhunskom klubu koji se bori za naslov onda moraš biti i na vrhunskoj razini - kazao je Leko, pa nastavio:

- Prošle sam godine često mijenjao vratare, ali bio sam još neiskusan i nestrpljiv. Ipak, ako vratar radi pogreške i oduzima nam bodove, koliko to dugo moram trpjeti? Ovo neće biti laka odluka.

Podsjećamo, Letica je prošloga ljeta stigao u Brugge iz Hajduka u transferu vrijednom tri milijuna eura.

Linker
26. travanj 2024 00:25