AFP
IVO ILIČEVIĆ

Ipak nije bio za volanom

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 07. srpanj 2011. 13:21

Ivo Iličević, hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Kaiserslauterna, nije pijan upravljao vozilom u incidentnoj večeri koju je razotkrio njemački dnevnik Bild.

Podsjećamo, u ranojutarnjim satima nedjelje Iličević je u društvu suigrača, vratara Tobiasa Sippela (23) i Thanosa Petsosa (20) otišao na festival u starom dijelu Kaiserslauterna . Nakon odlaska u disko-klub trio se Sippelovim luksuznim automobilom odvezao prema bordelu u zapadnom dijelu grada, a na putu su doživjeli prometnu nesreću, oštetili parkirano vozilo i napustili mjesto nesreće. Policija je svu trojicu "pokupila" u bordelu u pijanom stanju, a nakon što je incident procurio u javnost još nije bilo poznato tko je vozilom upravljao.

No, sada je glavni tužitelj Okružnog suda u Kaiserslauternu Paul Schneider potvrdio da je riječ o Sippelu koji je u krvi imao 1.6 promila i protiv kojeg će biti podignuta optužnica.

Vrataru Kaiserslauterna tako prijeti oduzimanje vozačke dozvole na devet mjeseci, sedam kazenih bodova i teška financijska kazna. Iz kluba su mu zabranili bilo kakvo obraćanje javnosti.

Kakve će klupske sankcije snaći Iličevića, zasad nije poznato...

Linker
25. rujan 2024 10:37