AFP
TRANSFERI

Inter 'oteo' Ricarda Alvareza Arsenalu; John O'Shea karijeru nastavlja u Sunderlandu

Navodno je Arsenal već sve dogovorio s 23-godišnjakom, kada je Inter stavio snažniju ponudu na stol i 1.2 milijuna eura godišnje plaće što Argentinac nije mogao odbiti
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 03. srpanj 2011. 16:12

Talijanski mediji raspisali su se da je Inter iz Milana ispred nosa Arsenalu oteo središnjeg veznog nogometaša Velez Sarsfielda Ricarda Alvareza za 12 milijuna eura.

Navodno je Arsenal već sve dogovorio s 23-godišnjakom, kada je Inter stavio snažniju ponudu na stol i 1.2 milijuna eura godišnje plaće što Argentinac nije mogao odbiti.

Prema pisanju Corriere dello Sporta, čelnici Intera sastali su se s menadžerom Alvareza i konačno potpisivanje ugovora trebalo bi se dogoditi početkom idućeg tjedna. Argentinac, koji ima i talijansku putovnicu, nastupio je 42 puta za Velez od 2008. i postigao pet pogodatka.

Nakon 12 godina provedenih u Manchester Unitedu, irski nogometni reprezentativac John O'Shea nastavit će karijeru u Sunderlandu, saznaje The News of the World.

Univerzalni branič, koji može pokriti poziciju u sredini obrane, kao i na oba boka, vrlo je blizu trasnfera u Sunderland vrijednog 3 milijuna funti.

Navodno je Manchester United prihvatio ponudu Sunderlanda od 11 milijuna funti za trojicu igrača, O’Sheaja, Darrona Gibsona i Wesa Browna. No, pregovori s potonjom dvojicom su se zakomplicirali zbog neslaganja oko njihovih osobnih primanja.

No, 30-godišnji O'Shea je bio nezadovoljan svojim statusom u momčadi prošle sezone, a pogotovo ga nije zadovoljilo što je United potpisao Phila Jonesa, a prošle sezone je sve više prilika dobivao Chris Smalling . Sve to u konačnici sugerira da je vrijeme irskog reprezentativca na Old Traffordu ''iscurilo'', pa je i sam O'Shea shvatio kako bi odlazak bio najbolje rješenje za nastavak njegove karijere...

Linker
24. rujan 2024 17:01