SERIE A

Inter lovi Vrsaljka i Džeku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2013. 16:03

Po talijanskim medijima ne prestaju nagađanja da će Inter uskoro u svoje redove pokušati dovesti hrvatskog nogometaša Šimu Vrsaljka.

Već su više puta različiti izvori na Apeninskom poluotoku izvještavali da ''nerazzurri'' drže na oku 21-godišnjeg desnog beka Genoe, a u četvrtak i Corriere dello Sport navodi da se Vrsaljko nalazi na Interovom popisu igrača o kojem će novi vlasnik kluba Erick Thohir razgovarati s predsjednikom Massimom Morattijem i trenerom Walterom Mazzarrijem. Tema će biti igrači koje bi trebalo dovesti već u siječnju i oni koji dolaze u obzir sljedeće ljeto, a zasad nije poznato kad bi Inter mogao krenuti po Vrsaljka.

Corriere dello Sport piše da su na uskom popisu želja i urugvajski ofenzivni veznjak Southamptona Gaston Ramirez, argentinski lijevi bek Atletico Madrida Emiliano Insua, te ono što je posebno zanimljivo - bosanski napadač Manchester Cityja Edin Džeko. Njega su u Interu označili kao potencijalnu zamjenu za Diega Milita kojem na kraju sezone istječe ugovor i koji je već najavio da bi se želio vratiti u Argentinu. Džeko nema dobar status ni kod novog trenera Manuela Pellegrinija i lako je moguće da bi uskoro mogao napustiti Etihad, a kao moguća nova destinacija se spominje i Borussia Dortmund.

Linker
22. rujan 2024 13:28