JAPANAC DOGOVOREN

Inoha u subotu stiže na Poljud, Bijeli tvrde da im se neće ponoviti 'slučaj Foxi'

Morao sam prihvatiti ponudu Hajduka i raduje me što ću se uskoro okušati na Starom kontinentu. Dapače, mislim da ću u Hrvatskoj napredovati u karijeri - kaže Inoha
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 30. lipanj 2011. 11:15

Masahiko Inoha na Poljudu se očekuje ovog vikenda. Za subotu je najavljeno predstavljanje četiri nova igrača, Jamesa, Lime, Sarića i Vukovića, a do polaska u Austriju trebao bi doći i 25-godišnji desni bek Kashime Antlers koji bi s Bijelima potom trebao otići u Bad Kleinkirchheim.

- Vjerujemo da će do petka pregovori biti okončani na obostrano zadovoljstvo - službeni je stav splitskoga kluba glede razgovora u angažmanu Inohe.

S druge strane Globusa, Inoha je spreman na dolazak u Poljud. Web-stranice japanskih, ali i domaćih portala pune su njegovih izjava s naslovom "Dogovorio sam s Hajdukom".

- Više nisam mladić, za dva mjeseca napunit ću 26 godina i ovo mi je vjerojatno posljednja prilika za odlazak u Europu. Morao sam prihvatiti ponudu Hajduka i raduje me što ću se uskoro okušati na Starom kontinentu. Dapače, mislim da ću u Hrvatskoj napredovati u karijeri i da će to biti pozitivan iskorak u karijeri - kazao je Inoha, desni bek Kashime Antlersa, kojeg tako nestrpljivo očekuju na Poljudu.

Treba vjerovati da Inoha neće biti novi Foxi, ali ni Lechner i Elson, dvojac koji je također bio nadomak Hajduku, ali na kraju se nisu priključili Bijelima, jer financijske ponude s Poljuda, limitiranog na fiksnih 100.000 eura godišnje, nisu prihvatili.

Linker
24. rujan 2024 08:34